fredag 6. februar 2009

Et godt program for registrering av timer på windows

Leter du etter et program for å holde orden på hvor mye du jobber for ulike kunder? På ulike prosjekter? Se på timeEdition. Det er gratis og også open source. Bortsett fra at windows ikke har virtuelle skrivebord er dette kanskje noe av det nærmeste du kan komme "karm"* uten linux.

*(karm er min favoritt, siden den kan føre timer automatisk på riktig prosjekt, så lenge jeg har hvert prosjekt i et eget virtuelt skrivebord.)

Oppdatering 2010-05-24: I det siste har jeg jobbet på Mac, og oppdaget plutselig at timeEdition fungerer på Mac også. En funksjon jeg ikke var klar over før nylig var at det kan oppdatere google calendar etter hvert som du registrerer timer. TimeEdition finnes også i en linux-utgave, men på linux foretrekker jeg karm.

Jobber du på mac finnes det også en rekke alternativer. I løpet av de siste månedene har jeg lastet ned (og kjøpt de som ikke var gratis) og brukt:
(Som en kan se er dette med timeregistrering et svakt punkt for meg. Jeg føler sterkt for å føre timene riktig, men sliter med å huske å føre på slutten av hver dag. Derfor.)

Av alternativene ovenfor har timeEdition om MacTimeLog tatt en klar første- og andreplass, men TimeTracker er kommet i en ny utgave som ser vesentlig bedre ut.

Ingen kommentarer: