søndag 14. desember 2008

Første brukbare resultat fra lekingen med JavaFX

Jeg booted Windows XP åpå privatmaskinen denne uken for å teste JavaFX. (Linux og Solaris-støtte kommer snart i følge Sun, men jeg hadde lyst til å teste nå, og det var god nok grunn til å unnvære Linuxen min noen timer.)

Jeg er begeistret for pomodoro-teknikken, så da jeg skulle lære JavaFX, lagde jeg like godt en kjøkken-timer som kan brukes med pomodoro-teknikken.


Resultatet kan en se her: http://www.itlanddata.no/the-pomodoro-technique/. Klikk en gang for å starte, klikk igjen for å stoppe.

Samtidig benyttet jeg anledningen til å legge på litt smart jQuery, slik at en kan legge til både planlagte gjøremål og hastesaker/ikke planlagte saker, sortere, og flytte elementer fra den ene listen til den andre.

Alt sammen er gjort i nettleseren. Det er ingen skjema å fylle ut, og dine data blir ikke lagret på min server. Du kan til og med dra appletten ut av nettleseren og ut på skrivebordet.

Denne artikkelen er bare mer eller mindre direkte oversatt fra http://techinorg.blogspot.com/2008/12/first-usable-result-form-my-playing.html. Av en eller annen grunn føles det enklere å skrive på engelsk, og det er kanskje litt skremmende :)

Ingen kommentarer: